antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Siyaha çdüz çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza lütuf edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun canipıtlarına değinelim!

Siz de gri duvar boyası hakkında malumat sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Elan erdemli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş vadiı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Mutfak tasarımında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir güzel duyu ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta şerif ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Gri koltuklu nesil dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı nefes alabilir etmek hesabına celi detaylardan hamil alabilirsiniz.

Antrasit rengin ev yüreki aydınlatma üzerindeki tesiri mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir âlem katar.

çağcıl ve klasik suretı aynı alanda giymek antrasit gri dekorasyon karınin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge olduğu makam hulliyatmları ile çağcıl ve şık soluk elde edilebilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir istikrar, antrasit duvar boyas canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Her dilde sırasıyla kötüdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle nurlu zeminler ve kaplamalar ile bile az çok muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Nurlu beyaz kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği salim ve şatır hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çıkan beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Minimalist tasavvurın baş ilkesi olan azca amma ruhlu detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Antrasit gri tonları arasında antrasit gri boya derinliği ve zenginliği temsil ederken özge renklerle yetkin bir harmoni içerisindedir.

Antrasit renk doğruca yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en zait destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page